{ selection }


trijumf noir

BELEŠKA VINARA:

Arome sačinjene od nota crvenog voća, začinskih tonova i preliva vanile i kokosa. Ukus je zaokružen, pun i mekan, sa vibrantnim, osvežavajućim talasem voćnih kiselina koji se sliva u dugotrajnu završnicu.

UPARIVANJE SA HRANOM:

Dimljeno i suvo meso; sve vrste crvenog mesa (naročito sa šumskim pečurkama); tartar biftek; teleće i jagnjeće pečenje; divljač; pečena ćuretina i pačetina; pernata divljač (prepelica, jarebica, fazan); živinsko meso sa roštilja; pileća džigerica sa slaninom; polutvrdi i tvrdi sirevi guste i kremaste teksture (edamer, ementaler, apenceler, kačkavalj itd.)

SERVIRANJE:

Temperatura: 16 - 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije

  • Sortni sastav: 100% Pino Noar
  • Region: Šumadija, Oplenačko vinogorje
  • Vinogradi: Pino Noar 4,5 ha
  • Nadmorska visina vinograda: 330m
  • Položaj vinograda: Južna i jugozapadna ekspozicija
  • Sastav Zemlje: Gajnjača i smonica u kombinaciji sa kamenom
  • Veličina boce: 0,750 l

VIZIJA SELECTION

detaljnije

REGENT RESERVE

detaljnije

RODOSLOV GRAND RESERVE

detaljnije

besplatno se pretplatite
na naš newsletter! Budite u toku sa najnovijim informacijama