logo-vinarija

Klub ljubitelja vina
Aleksandrović

medaljon

postanite deo naše
vinske priče

Ako ste, poput naših članova, istinski zaljubljenik u vrhunska vina, ako uživate u otkrivanju novih mirisa i ukusa i ako je vino neizostavni deo Vaše svakodnevice, želimo da Vas pozovemo da postanete deo naše vinske priče.

Ljubav prema vinu i bezuslovna posvećenost vrhunskom kvalitetu predstavljaju srž naše filozofije, stoga Vam dajemo mogućnost da zajedno otkrivamo magiju koju vino nosi sa sobom. Želimo da sa Vama podelimo nova otkrića, trenutke uživanja i privilegije koje smo brižno pripremali.

Kao naši članovi bićete u prilici da uživate u vinima iz posebnih berbi čuvanih u idealnim uslovima, degustacijama i edukativnim radionicama koje organizujemo specijalno za vas, kao i drugim brižno biranim privilegijama.

Ukoliko vam se ova ideja da postanete deo naše vinske priče dopada, možete postati član popunjavanjem pristupnice na dnu stranice.

*U ovom trenutku putem pristupnice članstvo u klubu mogu da ostvare isključivo fizička lica na teritoriji Srbije.
Više informacija o Klubu Ljubitelja Vina za Crnu Goru i BiH možete dobiti putem sledećih kontakata:

Klub Ljubitelja Vina BiH +38765915997

Klub Ljubitelja Vina CG
+38269171774

Pristupnica

    Nagradni konkurs:
    Moja Varijanta

    Vinarija Aleksandrović poziva sve ljubitelje vina i ljubitelje Varijante da se pridruže našem nagradnom konkursu! Objavite svoju fotografiju ili video sa bocom Varijante ili Varijante White Selection (Bele Varijante) na društvenim mrežama Instagram, Facebook i/ili TikTok, tagujte nas i dodajte hashtag #MojaVarijanta.