{ selection vina }
penušava vina
{ S E L E C T I O N }
Trijumf Chardonnay Penušavo vino
Sortni sastav
100% Šardone
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
Trijumf Rose Penušavo vino
Sortni sastav
100% Pino Noar
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
bela vina
{ S E L E C T I O N }
Tema Blend
Sortni sastav
70% Šardone, 30% Sovinjon Blan
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Letnje salate, rečna i morska riba, belo meso, pohovana piletina i teletina, deserti sa kruškama i jabukama.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
Oplen Riesling
Sortni sastav
100% Rajnski Rizling
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Odlično uz plodove mora, belu ribu, bela mesa, kao i prasese pečenje.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
Harizma Selection
Sortni sastav
100% Šardone
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Sve vrste rečne i morske ribe, belo meso i beli prelivi.
Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC
Trijumf Selection
Sortni sastav
85% Sovinjon Blan, 15% Pino Blan I Rizling
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Perfektno se slaže sa plodovima mora, morskom i rečnom ribom, belim mesom, kao i uz praseće, teleće i jagnjeće pečenje.
Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC
Varijanta White Selection
Sortni sastav
100% Muskat Hamburg
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Sveže i aperitivno vino koje se fino uparuje sa laganijim predjelima, hladnim delikatesima i mlađim sirevima.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
roze vina
{ S E L E C T I O N }
Varijanta
Sortni sastav
100% Muskat Hamburg
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz srpska predjela (pršuta, sirevi), roštilj, kao i uz voćne deserte. Idealno uz: suvo meso; kobasice i krmenadle; praseće pečenje; voćne salate.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
Euforija
Sortni sastav
100% Muskat Hamburg
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Deserti svih vrsta, od voća do sireva. Idealno uz: voćne torte, voćne salate, orasnice; sireve sa belom i plavom plesni.
Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC
Trijumf rose
Sortni sastav
100% Pinot Noir
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperativno piće, uz salate, predjela, ribe, piletinu, ćuretinu, roštilj i svu masniju hranu, sarme, pečenja (izvanredan), kolenice, kobasice ali i uz sireve fetu i mocarelu.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
crvena vina
{ S E L E C T I O N }
Vizija Selection
Sortni sastav
70% Kaberne Fran, 30% Kaberne Sovinjon
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Odlično uz bela mesa, prasetinu, teletinu, paste i špikovanu divljač. Idealno uz: dinstanu ćuretinu; prasetinu ispod sača; špikovanu teletinu; paste sa mesom i paradajzom; gulaše; pernatu divljač.
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije
Regent Reserve
Sortni sastav
50% Merlo, 50% Kaberne Sovinjon
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l i 1,500 l
Uparivanje sa hranom
Odlično uz sve vrste mesa, a naročito roštilj i pečenja. Idealno uz: pršutu, jake paste i pite sa mesom, rižoto sa parmezanom, hladnu prasetinu, jagnjetinu, gulaše od divljači, ljute kobasice, srednje pečene bifteke i zrele snažne sireve.
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije
rakije
{ S E L E C T I O N }