{ selection vina }
penušava vina
{ S E L E C T I O N }

Trijumf Chardonnay Penušavo vino

Sortni sastav
100% Šardone

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC

Trijumf Rose Penušavo vino

Sortni sastav
100% Pino Noar

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
bela vina
{ S E L E C T I O N }

Tema Blend

Sortni sastav
70% Šardone, 30% Sovinjon Blan

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Letnje salate, rečna i morska riba, belo meso, pohovana piletina i teletina, deserti sa kruškama i jabukama.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC

Oplen Riesling

Sortni sastav
100% Rajnski Rizling

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Odlično uz plodove mora, belu ribu, bela mesa, kao i prasese pečenje.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC

Harizma Selection

Sortni sastav
100% Šardone

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Sve vrste rečne i morske ribe, belo meso i beli prelivi.

Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC

Trijumf Selection

Sortni sastav
85% Sovinjon Blan, 15% Pino Blan I Rizling

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Perfektno se slaže sa plodovima mora, morskom i rečnom ribom, belim mesom, kao i uz praseće, teleće i jagnjeće pečenje.

Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC

Varijanta White Selection

Sortni sastav
100% Muskat Hamburg

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Sveže i aperitivno vino koje se fino uparuje sa laganijim predjelima, hladnim delikatesima i mlađim sirevima.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
roze vina
{ S E L E C T I O N }

Varijanta

Sortni sastav
100% Muskat Hamburg

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz srpska predjela (pršuta, sirevi), roštilj, kao i uz voćne deserte. Idealno uz: suvo meso; kobasice i krmenadle; praseće pečenje; voćne salate.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC

Euforija

Sortni sastav
100% Muskat Hamburg

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Deserti svih vrsta, od voća do sireva. Idealno uz: voćne torte, voćne salate, orasnice; sireve sa belom i plavom plesni.

Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC

Trijumf rose

Sortni sastav
100% Pinot Noir

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperativno piće, uz salate, predjela, ribe, piletinu, ćuretinu, roštilj i svu masniju hranu, sarme, pečenja (izvanredan), kolenice, kobasice ali i uz sireve fetu i mocarelu.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
crvena vina
{ S E L E C T I O N }

Vizija Selection

Sortni sastav
70% Kaberne Fran, 30% Kaberne Sovinjon

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Odlično uz bela mesa, prasetinu, teletinu, paste i špikovanu divljač. Idealno uz: dinstanu ćuretinu; prasetinu ispod sača; špikovanu teletinu; paste sa mesom i paradajzom; gulaše; pernatu divljač.

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije

Regent Reserve

Sortni sastav
50% Merlo, 50% Kaberne Sovinjon

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l i 1,500 l

Uparivanje sa hranom
Odlično uz sve vrste mesa, a naročito roštilj i pečenja. Idealno uz: pršutu, jake paste i pite sa mesom, rižoto sa parmezanom, hladnu prasetinu, jagnjetinu, gulaše od divljači, ljute kobasice, srednje pečene bifteke i zrele snažne sireve.

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije
rakije
{ S E L E C T I O N }