{ premium vina }
penušava vina
{ P R E M I U M }

Trijumf Noir Penušavo

Sortni sastav
100% Pino Noar

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće, uz salate, predjela i ribu.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
bela vina
{ P R E M I U M }

Trijumf gold

Sortni sastav
85% Sovinjon Blan, 15% Pino Blan i Rizling

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Perfektno se slaže sa plodovima mora, morskom i rečnom ribom, belim mesom, kao i uz praseće, teleće i jagnjeće pečenje.

Serviranje
10 – 12ºC

Trijumf Terroir

Sortni sastav
85% Šardone, 15% Sovinjon Blan i Rizling

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz plodove mora, rečnu i morsku ribu, živinsko meso, pernatu divljač, kao i specijalitete od lososa i paste sa zrelim sirevima.

Serviranje
12 – 14ºC

Trijumf late Harvest

Sortni sastav
100% Traminac

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,375 l

Uparivanje sa hranom
Odličan uz sve pite i kolače sve kolače na bazi vanile i bele čokolade.

Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC
roze vina
{ P R E M I U M }

Finesa

Sortni sastav
25% Kab. Sovinjon, 25% Kab. Fran, 25% Merlo i 25% Pino Noar

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperativno piće, uz salate, predjela, ribe, piletinu i ćuretinu.

Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
crvena vina
{ P R E M I U M }

Trijumf noir

Sortni sastav
100% Pino Noar

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Dimljeno i suvo meso; sve vrste crvenog mesa (naročito sa šumskim pečurkama); tartar biftek; teleće i jagnjeće pečenje; divljač; pečena ćuretina i pačetina; pernata divljač (prepelica, jarebica, fazan); živinsko meso sa roštilja; pileća džigerica sa slaninom; polutvrdi i tvrdi sirevi guste i kremaste teksture (edamer, ementaler, apenceler, kačkavalj itd.)

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije

Rodoslov

Sortni sastav
70% Kaberne Sovinjon, 20% Merlo, 10% Kaberne Fran

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l i 1,500 l

Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz pačetinu, ćuretinu, grilovano i pečeno crveno meso kao i jagnjetinu. Idealno uz: pečenu ćurku (ili gusku); roštilj; sve vrste džigerica; juneće pečenje; sve vrste biftekai tatar bifteka; sve specijalitete od jaretine i jagnjetine; crvena mesa u sosu od crvenog vina. Izvanredno uz crnu čokoladu.

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije

Prokupac

Sortni sastav
100% Prokupac

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Tradicionalna srpska jela, dimljeno i suvo meso, sve vrste crvenog mesa, teleće i jagnjeće pečenje, divljač, pečena ćuretina i pačetina, pernata divljač.

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC

Вожд / Vožd

Sortni sastav
100% Cabernet Sauvignon

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,75 l

Uparivanje sa hranom
Sve vrste bifteka i tatar bifteka; crvena mesa u sosu od crvenog vina. Izvanredno uz crnu čokoladu.

Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC
rakije
{ P R E M I U M }

Trijumf XO

Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje

Veličina boce
0,70 l

Serviranje
Temperatura: 18 – 22ºC