{ premium vina }
penušava vina
{ P R E M I U M }
Trijumf Noir Penušavo
Sortni sastav
100% Pino Noar
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperitivno piće, uz salate, predjela i ribu.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
bela vina
{ P R E M I U M }
Trijumf gold
Sortni sastav
85% Sovinjon Blan, 15% Pino Blan i Rizling
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Perfektno se slaže sa plodovima mora, morskom i rečnom ribom, belim mesom, kao i uz praseće, teleće i jagnjeće pečenje.
Serviranje
10 – 12ºC
Trijumf Terroir
Sortni sastav
85% Šardone, 15% Sovinjon Blan i Rizling
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz plodove mora, rečnu i morsku ribu, živinsko meso, pernatu divljač, kao i specijalitete od lososa i paste sa zrelim sirevima.
Serviranje
12 – 14ºC
Trijumf late Harvest
Sortni sastav
100% Traminac
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,375 l
Uparivanje sa hranom
Odličan uz sve pite i kolače sve kolače na bazi vanile i bele čokolade.
Serviranje
Temperatura: 10 – 12ºC
roze vina
{ P R E M I U M }
Finesa
Sortni sastav
25% Kab. Sovinjon, 25% Kab. Fran, 25% Merlo i 25% Pino Noar
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Izuzetan kao aperativno piće, uz salate, predjela, ribe, piletinu i ćuretinu.
Serviranje
Temperatura: 8 – 10ºC
crvena vina
{ P R E M I U M }
Trijumf noir
Sortni sastav
100% Pino Noar
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Dimljeno i suvo meso; sve vrste crvenog mesa (naročito sa šumskim pečurkama); tartar biftek; teleće i jagnjeće pečenje; divljač; pečena ćuretina i pačetina; pernata divljač (prepelica, jarebica, fazan); živinsko meso sa roštilja; pileća džigerica sa slaninom; polutvrdi i tvrdi sirevi guste i kremaste teksture (edamer, ementaler, apenceler, kačkavalj itd.)
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije
Rodoslov
Sortni sastav
70% Kaberne Sovinjon, 20% Merlo, 10% Kaberne Fran
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l i 1,500 l
Uparivanje sa hranom
Izvrsno uz pačetinu, ćuretinu, grilovano i pečeno crveno meso kao i jagnjetinu. Idealno uz: pečenu ćurku (ili gusku); roštilj; sve vrste džigerica; juneće pečenje; sve vrste biftekai tatar bifteka; sve specijalitete od jaretine i jagnjetine; crvena mesa u sosu od crvenog vina. Izvanredno uz crnu čokoladu.
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC, posle pet godina odležavanja, obavezno dekantirati radi aeracije
Prokupac
Sortni sastav
100% Prokupac
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Tradicionalna srpska jela, dimljeno i suvo meso, sve vrste crvenog mesa, teleće i jagnjeće pečenje, divljač, pečena ćuretina i pačetina, pernata divljač.
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC
Вожд / Vožd
Sortni sastav
100% Cabernet Sauvignon
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,75 l
Uparivanje sa hranom
Sve vrste bifteka i tatar bifteka; crvena mesa u sosu od crvenog vina. Izvanredno uz crnu čokoladu.
Serviranje
Temperatura: 16 – 18ºC
rakije
{ P R E M I U M }
Trijumf XO
Region
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Veličina boce
0,70 l
Serviranje
Temperatura: 18 – 22ºC