logo-vinarija

Smeštaj

Vinarija Aleksandrović vam nudi opciju prenoćišta sa doručkom u samoj vinariji, ali i mogućnost da provedete nekoliko dana u jednoj od naših vikendica koje se nalaze u vinogradima i u svom sklopu imaju bazene. U nastavku možete pronaći više informacija, a za rezervacije i proveru raspoloživosti možete nazvati koleginicu Ljilju (+381 62 262 277) ili kolegu Milana (+381 62 237 240).

Studio sobe

U sklopu vinarije Aleksandrović na raspolaganju vam je 10 soba, kao i Aleksandrović Guest House. Sobe imaju francuski krevet ili dva razdvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, Wi-Fi internet i smart televizore. U cenu prenoćišta uračunata je i cena kontinentalnog doručka.

Cena:

Vikendica Ježevac

Naša mala oaza mira, vikendica na brdu Ježevac, nedaleko od vinarije i Oplenca, okružena voćnjacima i vinogradima. Vikendica ima ogromno dvorište, sa bazenom okruženim drvećem, i kućom koja može da ugosti 4-6 osoba. Kuća ima dve spavaće sobe, dva kupatila, dnevnu sobu i kuhinju (Smart televizor i Wi-Fi internet). Osim kuće, u sklopu ovog mini kompleksa nalazi se i mala konoba koja ima svoju zasebnu kuhinju i trpezariju. Nadomak konobe nalazi se i roštilj na otvorenom, kao i svlačionica sa tuševima koju možete koristiti nakon uživanja u bazenu.

Cena po danu:

Vikendica Meterize

Naša nova vikendica na vinogradarskom potezu Meterize ima 4 apartmana, od kojih svaki ima dnevnu, spavaću sobu i kupatilo. Vikendica ima i bazen, a krasi je prelep pogled na šumadijske vinograde i Oplenac. Na donjem nivou nalazi se trpezarija sa kuhinjom, kao i izlaz na terasu koja se može koristiti za uživanje u vinima i hrani, a nadomak koje se nalazi i roštilj na otvorenom. Vikendica se izdaje isključivo u celosti, tj. sva četiri apartmana.

Cena po danu:

LOKACIJA

Vinarija Aleksandrović
Vinča
Topola – Oplenac
34310 Republika Srbija

longitude: 44.226796
latitude: 20.653460

Mapa

RADNO VREME

Radnim danima i subotom
08h do 19h

Nedeljom
10h do 18h

U okviru vinarije nemamo restoran,
rezervacije za uparivanje hrane i vina su obavezne.

POSETE I REZERVACIJE

Ljiljana Pavlićević Antović,
mob: +381 (0)62 262 277

Milan Marković,
mob: +381 (0)62 237 240