logo-vinarija

Nagradni konkurs:
Moja Varijanta

medaljon

Moja Varijanta nagradni konkurs: Osvoji vikend u vinogradarskom raju

Vinarija Aleksandrović poziva sve ljubitelje vina i ljubitelje Varijante da se pridruže našem nagradnom konkursu! Objavite svoju fotografiju ili video sa bocom Varijante ili Varijante White Selection (Bele Varijante) na društvenim mrežama Instagram, Facebook i/ili TikTok, tagujte nas i dodajte hashtag #MojaVarijanta.

Pustite mašti na voljunema ograničenja kada su u pitanju motivi i ličnosti koji se mogu naći na fotografiji ili videu pored neizostavnog motiva boce vina Varijanta ili Varijanta White Selection. Budite originalni. 🙂

Konkurs traje od 05. februara, do 05. marta, a pobednik će biti proglašen 08. marta.

Najkreativniji će biti nagrađeni: Nezaboravni vikend za dvoje u našoj ekskluzivnoj vikendici sa bazenom, uključujući i posebno gostovanje u vinariji Aleksandrović upotpunjeno uparivanjem vina i hrane.

1. mesto

Vikend za dvoje u vikendici „Ježevac“ u Topoli 4*, (2 dana za dve osobe) i specijalnim gostovanjem u Vinariji Aleksandrović sa degustacijom vina i hrane.

2. mesto

Ručak za dvoje u vinariji Aleksandrović i prenoćište.

3. mesto

Paket od 6 boca vina Varijanta

Pravila nagradnog konkursa možete pronaći na ovom linku: PRAVILA*

P.S. Ukoliko vam je profil zaključan, slobodno nam pošaljite fotografiju ili video putem mejla  varijanta@vinarijaaleksandrovic.rs

Varijanta

1.430,00 rsd